Koffiebonen zakelijk

De ideale koffie

De juiste smaakverhoudingen, dat is waar het bij goede koffie om draait. En smaak is zo persoonlijk. Bovendien zijn er heel veel verschillende soorten koffie. Dat maakt het kiezen moeilijker. Wij helpen bij het vinden van jouw perfecte koffie. We leren je ook hoe je de ultieme kop koffie zet. Ontdek de mogelijkheden en kom bij ons langs om te proeven. 

Wij denken met je mee

Advies voor horecaondernemers

We hebben veel ervaring met het adviseren over koffiebonen en alles wat daarbij hoort. Of je nu alleen boontjes nodig hebt, tips en suggesties wilt, onderhoud aan je machine wenst of een training wilt aanbieden aan je personeel: alles is mogelijk bij Tuscany Coffee. We leveren koffie, machines, opleidingen en onderhoud. Ons aanbod is altijd zeer deskundig en vrijblijvend. Zo helpen we onze klanten om kwalitatief hoge koffie te serveren waar klanten voor terugkomen. Wij weten uit jarenlange ervaring dat onze werkwijze resulteert in een succesvolle samenwerking.

Meerwaarde voor jouw omzet

Zo word je rijkelijk beloond

Aan ‘bonencontracten’ doen we bij Tuscany Coffee niet. Onze visie is dat contracten met afnameverplichtingen je remmen in de ontwikkeling van je bedrijf. Wij willen dat onze inspanning een meerwaarde is voor jouw omzet. Bovendien worden zakelijke klanten, die bij Tuscany Coffee bonen afnemen, door ons ondersteund met workshops en trainingen. Op die manier leert jouw horecapersoneel hoe ze in 25 seconden een fantastische koffie uit de machine toveren. We laten je personeel zien hoe ze de smaak kunnen beïnvloeden om een perfecte espresso te bereiden. Een training maakt echt verschil uit. Bovendien komt Joep persoonlijk langs om de molen perfect af te stellen. Samen zorgen we ervoor dat jouw gasten graag terugkomen voor echt mooie koffie. De beste espresso of cappuccino zetten is nou eenmaal een ambacht. Wie zijn best doet om goede koffie te zetten, wordt daarvoor met een kleine inspanning rijkelijk beloond. Neem gerust contact met ons op om je plannen of vragen te bespreken.
Tuscany Coffee koffiebonen workshop

Jouw eigen koffielabel

Een uniek koffie-label in jouw horecazaak maakt je uitstraling nog persoonlijker en professioneler. Zo’n label is bij Tuscany Coffee mogelijk zonder meerkosten. Vanaf 20 kilo per bestelling voorzien we de vers gebrande koffie van een maatwerk etiket in jouw huisstijl. Dit etiket leveren we zonder afnameverplichting. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te helpen aan smaakvolle, hoogkwalitatieve koffie. Dat is wat Tuscany Coffee ook voor jou kan betekenen en waar wij ons voor inspannen. Want als het goed gaat met onze klanten, dan gaat het goed met ons. Op deze manier hebben we al veel horecaondernemers succesvol geholpen.