Onze koffiebonen

Ogen dicht en proeven

Drink alleen nog maar koffie om verliefd op te worden. Proef de volle smaak door een gebalanceerde blend van arabica en de beste robustabonen. Hierdoor krijg je een espresso met een hele volle body en een prachtige crema laag. Door de volheid zijn de Tuscany bonen ook zeer geschikt voor cappuccino. Succes verzekerd.

We voorzien onze klanten van een gedegen advies bij de start maar ook van begeleiding en scholing als dat wenselijk is.

Koffiebonen Zakelijk

Als gedreven horecaondernemer heb je de ambitie om prachtige koffie te serveren. Een goede reden om kennis te maken met Tuscany Coffee, want wij hebben die ambitie óók. Onze klanten voorzien we van advies waar we echt de tijd voor nemen. Begeleiding en scholing van je personeel doen we daarnaast graag, als dat wenselijk is. Naast bonen leveren we apparatuur, onderhoud en trainingen. In al deze facetten denken we met je mee en staan we open voor langdurige samenwerkingen.

Wij denken met je mee

Tuscany Coffee koffiebonen Espressomachine thuis Den Haag

Koffiebonen Thuis

Nederlanders zijn één van de grootste koffiedrinkers ter wereld. Niet zo gek dus dat jij thuis graag echt goede espresso of cappuccino wilt maken. Maar een lekkere koffie serveren lukt jammer genoeg niet iedereen. Heb je een mooi espressoapparaat en wil je dat je kopje aan alle verwachtingen voldoet? Kom dan langs bij onze CasaBarista winkel van Tuscany Coffee, dé koffiespeciaalzaak met deskundige service. Je bent welkom voor de aanschaf van espressoapparatuur, koffieproducten en persoonlijke uitleg. Natuurlijk onder het genot van een vers kopje koffie. Bij wie kan je beter terecht dan bij de meester –koffiezetters van Tuscany Coffee.

Dit voldoet aan alle verwachtingen